Pågående uppdrag
Oct 11, 2017
Backend Developer till TMPL Solutions UppsalaTMPL är en tjänst som skapar ett bättre och mer hållbart boende. Tekniska lösningar som samsas med en social plattform där både grannar, näringsidkare och fastighetsbolag samverkar med varandra. Kärnan i tjänsten är en lättbegriplig och kraftfull app där användaren har fullständig kontroll över alla delar i sitt boende. TMPL tillfredsställer fastighetsbranschens ökande krav på digitalisering och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster. SaaS står för "Software as a Service". Man är idag 12 personer i bolaget och har ett antal befintliga kunder och ett stort antal kunddialoger. Bolaget är ägt dels av medarbetare samt av Rosendahls fastigheter. TMPL van priset ”Guldmobilen” vid Mobilgalan 2017 som är Skandinaviens ledande branschevent inom digital innovation.  För mer info se www.tmpl.se

 

TMPL är i ett spännande expansivt skede och söker nu en Backend utvecklare för att möta den växande marknaden.

 

Om tjänsten

Nya samarbeten med större aktörer ökar nu trycket på produkten och TMPL behöver därför stärka upp sitt team. I rollen kommer du att ingå i ett engagerat team för att vidareutveckla backend-lösningarna för TMPLs kundanpassade applikationer. För att skapa TMPL 2.0. kommer du jobba med att ta fram nya funktioner och skapa bättre flöden.

Tack vare din branscherfarenhet ser och förstår du snabbt vad verksamheten behöver för att behålla och fortsätta leverera högkvalitativa lösningar.

I och med att TMPL ökar sitt fokus allt mer mot den kommersiella marknaden kommer du att vara en viktig och betydelsefull del i produktutvecklingen och därmed utvecklingen av företaget.

Kvalifikationer

Som Backend Developer är du strategisk, har ett långsiktigt tänk och lätt för att se helhetsbilden. Du anpassar dig efter nya situationer, arbetar strukturerat och drivs av att vara en del av samhällsutvecklingen. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du vill skapa mervärde för samtliga involverade parter, är engagerad och vill bidra med en hög aktivitetsnivå samtidigt som du bidrar med att vara en inspirerande del av ditt team.

Du har en bakgrund inom programmering och utveckling. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande, men du kan också ha förvärvat dessa erfarenheter på annat sätt. Du har flera års erfarenhet av att skapa tekniskt avancerade och verksamhetskritiska systemlösningar med höga krav på prestanda och driftsäkerhet inom back-end och du trivs att jobba i en agil miljö.

Krav

Lång dokumenterad erfarenhet av backend-utveckling för både webb och mobila applikationer

Några års erfarenhet av Python och Django

Erfarenhet av att arbeta med CMS.

Erfarenhet av att jobba med MySQL

Flytande engelska i tal och skrift

Erfarenhet från att kravställa, designa och driftsätta applikationer/lösningar i produktionsmiljö.

Meriterade:

Erfarenhet från SAAS-lösningar

Vana av att arbeta i agil miljö

Dokumenterat goda resultat från arbete mot en kommersiell marknad

TMPL erbjuder dig

Nu finns det en möjlighet att komma in i företaget i ett skede där det finns stor potential att växa med bolaget in i nya roller. Med stora bolag i grunden och nya spännande samarbeten är TMPL en stabil och trygg arbetsgivare. Som anställd får du tjänstepension, friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och möjlighet till flextid. Här trivs du som vill arbeta med den senaste tekniken och med system som är i framkant i sin bransch. Företagskulturen präglas av samarbete och kunskapsutbyten. Det är högt i tak och bolaget uppmuntrar till nya idéer och välkomnar mångfald.  

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Björn Sweno 0734-44 30 40. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


< Tillbaka