Pågående uppdrag
Oct 5, 2017
Senior Lead Developer Backend till TMPL Solutions UppsalaTMPL är en tjänst som skapar ett bättre och mer hållbart boende. Tekniska lösningar som samsas med en social plattform där både grannar, näringsidkare och fastighetsbolag samverkar med varandra. Kärnan i tjänsten är en lättbegriplig och kraftfull app där användaren har fullständig kontroll över alla delar i sitt boende. TMPL tillfredsställer fastighetsbranschens ökande krav på digitalisering och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster. SaaS står för "Software as a Service". Man är idag 12 personer i bolaget och har ett antal befintliga kunder och ett stort antal kunddialoger. Bolaget är ägt dels av medarbetare samt av Rosendahls fastigheter. TMPL van priset ”Guldmobilen” vid Mobilgalan 2017 som är Skandinaviens ledande branschevent inom digital innovation.  För mer info se www.tmpl.se

 

TMPL är i ett spännande expansivt skede och söker nu en erfaren Backend Lead Developer för att möta den växande marknaden.

 

Om tjänsten

Nya samarbeten med större aktörer ökar nu trycket på produkten och TMPL behöver därför stärka upp sitt team med en erfaren Lead Developer. I rollen kommer du att ingå i ett engagerat team med ett specifikt ansvar att vidareutveckla företagets backend-lösningar för TMPLs kundanpassade applikationer. För att skapa TMPL 2.0. kommer du jobba med att ta fram nya funktioner, skapa bättre flöden och processer

Tack vare din branscherfarenhet ser och förstår du snabbt vad verksamheten behöver för att behålla och fortsätta leverera högkvalitativa lösningar. Du kommer jobba i nära samarbete med ledningsgruppen för att vara med och forma och styra processer, bolla idéer samt kommunicera hur ni ligger till. Du planerar och ansvarar för att ta in konsulter vid behov och ser till att styra ditt team i rätt riktning. Du koordinerar utifrån resursfördelning och kundbehov men samtidigt ligger huvudfokus på att koda.

I och med att TMPL ökar sitt fokus allt mer mot den kommersiella marknaden kommer du att vara en viktig och betydelsefull del i produktutvecklingen och därmed utvecklingen av företaget.

Kvalifikationer

Som Lead Developer är du riktigt duktig på att skriva strukturerad och väldokumenterad kod, strategisk, har ett långsiktigt tänk och lätt för att se helhetsbilden. Du anpassar dig efter nya situationer, arbetar strukturerat och rädds inte att ta kommandot. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du drivs av att skapa mervärde för samtliga involverade parter, är engagerad och vill bidra med en hög aktivitetsnivå samtidigt som du inspirerar ditt team.

Du har en bakgrund inom programmering och utveckling. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande, men du kan också ha förvärvat dessa erfarenheter på annat sätt. Du har flera års erfarenhet av att skapa tekniskt avancerade och verksamhetskritiska systemlösningar med höga krav på säkerhet, prestanda och driftsäkerhet inom back-end och du trivs att jobba i en agil miljö. 

Krav

Lång dokumenterad erfarenhet av backend-utveckling för webb och/eller mobila applikationer

Några års erfarenhet av Python och Django

Erfarenhet av att arbeta med olika typer av Ramverk och CMS.

Erfarenhet av att jobba med MySQL eller liknande.

Flytande engelska i tal och skrift

Erfarenhet från att kravställa, designa och driftsätta applikationer/lösningar i produktionsmiljö.

Meriterade

Erfarenhet från SAAS-lösningar

Vana av att arbeta i agil miljö

Tidigare erfarenhet av att leda team

Dokumenterat goda resultat från arbete mot en kommersiell marknad

TMPL erbjuder dig

Nu finns det en möjlighet att komma in i företaget i ett skede där det finns stor potential att växa med bolaget in i nya roller. Med stora bolag i grunden och nya spännande samarbeten är TMPL en stabil och trygg arbetsgivare. Som anställd får du tjänstepension, friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och möjlighet till flextid  Här trivs du som vill arbeta med den senaste tekniken och med system som är i framkant i sin bransch. Företagskulturen präglas av samarbete och kunskapsutbyten. Det är högt i tak och bolaget uppmuntrar till nya idéer och välkomnar mångfald.  

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Björn Sweno 0734-44 30 40. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


< Tillbaka