Pågående uppdrag
Oct 5, 2017
Svea ekonomi söker Systemarkitekt till StockholmSvea Ekonomikoncernen är en av Nordens ledande leverantörer för finansiella och administrativa tjänster. Sedan starten 1981 har vi växt och är idag ett bolag med mer än 900 anställda i koncernen, vår verksamhet finns i tio europeiska länder och med samarbetspartners över hela världen. Vi erbjuder allt från betallösningar för e-handel, finansieringslösningar för butiker, olika typer av rörelsekapitalfinansiering för små-och medelstora företag samt administrativa tjänster avseende våra kunders betalflöden. Vi har även en rad finansiella tjänster och produkter inriktade mot privatpersoner. Genom att förena ny teknik och innovativa lösningar med en hög personlig service där vi sätter kunden i centrum, kan vi alltid erbjuda våra kunder det bästa alternativet.


Svea ekonomi söker en Systemarkitekt


Bakgrund

Att arbeta hos Svea Ekonomi innebär att vara delaktig i en ständig utvecklingsprocess. Vår målmedvetna satsning på nya tjänster och nya marknader har gjort att vår tillväxt är stark både i Sverige och i övriga Europa. Det här gör så klart Svea Ekonomi till en dynamisk och spännande arbetsplats!  Att sätta kunden i fokus är självklart men även du som medarbetare kommer att känna att dina idéer och kunskap tas tillvara. Högt i tak och frihet under ansvar är några av ledstjärnorna i vår företagskultur. Du som inte är rädd för förändring eller utmaningar och är beredd att satsa för att lyckas är välkommen att följa med oss på vår fortsatta resa.

Rollen

Svea Ekonomis Common-team söker en systemarkitekt. Teamets syfte är att hjälpa och skapa gemensamma och generella finansiella tjänster för en enhetlig hantering av exempelvis kreditgivning, inkasso, anti-bedrägeri, kundkännedom, mellan affärsområden i koncernen. Då Common teamet är ett för Svea Ekonomi gemensamt team är det viktigt att du är diplomatisk och lyhörd som person och kan skapa ett förtroende inom den såväl det egna teamet som över alla affärsområdena.  Det strategiska tänket och kommunikationen är viktigt då rollen arbetar med dels med IT men även med Sveas affärsverksamhet.  I rollen som Systemarkitekt kommer du också att utveckla delar av arbetstiden.

Kvalifikationer 

 • Du har erfarenhet av lösningar som har höga krav på prestanda, skalbarhet och tillgänglighet
 • Erfarenhet av SOA och REST-baserade Microservices
 • Fokus på schemadesign och domänbeskrivningar samt design av generella tjänster
 • Du har erfarenhet av att införa och arbeta med designmönster utifrån best practice
 • Du besitter en hög analytisk förmåga Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med DevOps
 • Du har erfarenhet av att bygga modulärt
 • Du har arbetat som ansvarig arkitekt i större projekt och i större organsationer
 • Du har utvecklat i Microsoft .NET-plattform, Microsoft Visual Studio med fokus på C#
 • Jobbar enligt ett agilt arbetssätt
 • Du talar flytande engelska och svenska i tal och skrift


Meriterande är

 • Om du har kompetens och erfarenhet av kravanalys

 

Kontakt

Urvalet sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna

  

 


< Tillbaka