Pågående uppdrag
Sep 27, 2017
Uppdragsansvarig till Bjerking El & Tele, UppsalaBjerking AB är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Företaget är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Bjerking har kontor i Uppsala (HK), Stockholm och Enköping och har över 360 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. På vårt kontor i centrala Uppsala är vi idag 18 medarbetare på avdelningen för EL & Tele och på Stockholmskontoret 8 medarbetare. Men vi behöver bli fler då vi har en positiv utveckling och behovsstyrd expansion. Våra uppdragsgivare finns idag inom industrin, kommuner, fastighetsbolag, privata- och statliga bolag. Vår starka position på marknaden grundas av engagemang inom hela avdelningen med en vilja att göra vårt yttersta för att få en bra slutprodukt och en nöjd kund

Arbetsuppgifter
Som uppdragsansvarig leder du arbeten med utredningar och förstudier samt projektering vid framtagande av programhandlingar, systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Att arbeta som uppdragsansvarig innebär att du aktivt deltar i arbetet med marknadsföring, försäljning, projektering, planering och genomförande av konsultuppdrag. Du planerar, leder och följer upp projekt med avseende på innehåll, teknik, tid, ekonomi, miljö och kvalitet.  Bjerking har kompetenser inom ett brett arbetsområde och många teknikgrenar samverkar mellan våra uppdrag, därför kommer du att ingå i arbetsgrupper inom många olika typer av uppdrag och vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga och lyhördhet, kombinerat med ett stort tekniskt kunnande. Vi arbetar i en öppen, prestigelös och lärande organisation där medarbetarna får möjlighet att fortsätta utvecklas, både tillsammans med våra uppdragsgivare och i samarbetet mellan företagets övriga teknikområden.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på eftergymnasial nivå. Du har 5-10-års erfarenhet inom området och en god social förmåga. För att lyckas behöver du även ha förståelse för byggprocessen och trivas med att arbeta i projektform. Du har egen drivkraft och initiativförmåga samt förmåga att sätta kundens behov och önskemål i fokus. För tjänsten krävs även B-körkort. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet från kundrelationer och projektering, är ansvarsfull, resultat- och lösningsfokuserad, är affärsmässig och innehar en bred teknisk rådgivande kompetens samt stimuleras av mötet med andra människor

För oss är dina personliga egenskaper av största vikt. Vi söker dig med mycket energi och en positiv framtoning som smittar av sig till andra. Du har ett driv och motiveras av att bidra till att genomföra kundens behov till ett lyckat projekt.

Bjerking erbjuder dig

Både företaget och avdelningen befinner sig i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till utveckling och karriär. Bjerking sitter i moderna lokaler och har ett generöst paket med förmåner gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och bonus som är lika för samtliga medarbetare.  På Bjerking är samtliga medarbetare delägare, vilket skapar en unik ”VI-känsla", hög delaktighet och stort engagemang!

Kontakt
Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna:

  

 


< Tillbaka