Pågående uppdrag
Sep 26, 2017
SP Office söker Entreprenörsdriven säljare med eget distriktansvar!I mer än 25 år har vi på SP Office hjälpt våra kunder med produkter inom Profil & Kontorsmaterial. Vi har med andra ord väldigt många års samlad kunskap och erfarenhet. Vi har närmare 2000 konkurrenter, så vi är ganska många i branschen. Att sticka ut från mängden, vara unik och tillhöra dem främsta är således våra självklara ambitioner. Vi vågar påstå att vårt sortiment är unikt. Det är få som kan tillgodose er med så många starka varumärken som vi kan.  Att vi dessutom kan erbjuda ergonomiska hjälpmedel och kontorsmaterial gör att sortimentet är bredare än de flesta andra. Det räcker dock inte med starka och många produkter. Det vi arbetar aktivast med är kundvård och service. Slitna ord, men vi vet att bästa möjliga kundservice gör att ni kommer tillbaka. Vi vet att exceptionellt bra kundvård gör att ni rekommenderar oss.                            

Vi vill växa och söker därför fler duktiga medarbetare!

Arbetsuppgifter
Som säljare hos SP Office ansvarar du för din egen planering, bokar dina besök och äger hela säljprocessen. Du ser till att alla de kunder inom ditt område får ta del av vårt breda, prisvärda och fantastiska sortiment med kända varumärken. Du ska att hitta nya behövande kunder men kommer också att bearbeta våra befintliga kunder. Ditt huvudfokus är att bredda ditt nätverk och skapa nya affärer.

Arbetslivserfarenhet 

Är du en entreprenörsinriktad, social person som älskar att göra affärer, vill ha ekonomisk belöning efter en insats som du själv kan styra och som är bland de bästa i branschen! Du vet att kundvård i världsklass är nyckeln till framgång! Gillar du även utmaningen att ju fler kontakter och möten du gör leder till fler affärer? Har du erfarenhet från branschen eller ett stort kontaktnät är det en fördel men inget absolut krav.                                                                                        

Placering

Huvudkontoret ligger i Spånga, Stockholm men det fritt att sälja på andra orter och du kommer att bearbeta ditt eget distrikt, exempelvis Mälardalen.

Kontakt
Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna:

  

 


< Tillbaka