Pågående uppdrag
Sep 26, 2017
Enhetschef till Bjerking Anläggning UppsalaBjerking AB är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Företaget är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Bjerking har kontor i Uppsala (HK), Stockholm och Enköping och har över 360 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. Inom Anläggningsavdelningarna på Bjerking arbetar idag ett 40-tal medarbetare varav hälften på kontoret i Uppsala och andra hälften på vårt Stockholmskontor. Våra uppdragsgivare finns bland annat inom kommuner, industrin, fastighetsbolag, entreprenörer och statliga bolag. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Enhetschef kommer du att leda en avdelning på 20 medarbetare med kompetenser inom mark/gata & VA-projektering, dagvatten- och trafikutredning. Du kommer att ha totalansvar för enhetens verksamhet (uppdrag, ekonomi, medarbetarfrågorna på avdelningen). I din roll kommer du också att ansvara för marknads- och kundbearbetning samt anbudsarbete. På enheten kommer även teamledare, för närvarande 2 stycken, att vara dig behjälplig i ledningen av enheten.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har relevant utbildning på högskolenivå, erfarenhet från arbete inom anläggningsområdet samt gärna tidigare ledarerfarenhet. För att lyckas tror vi att du är en naturlig ledare som bjuder in till dialog och som får dina medarbetare att växa.  Du är van vid att arbeta med mål- och planer och du kan även omsätta dessa till handling. Du är affärsmässig och gillar att skapa och underhålla goda kundrelationer. Vi ser det som meriterande om du har ett etablerat kontaktnät inom bygg- och anläggningsbranschen i Uppland. Som person är du strukturerad, flexibel och har förmågan att se möjligheter till förändring.

Bjerking erbjuder dig

Både företaget och avdelningen befinner sig i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till utveckling och karriär. Bjerking sitter i moderna lokaler och har ett generöst paket med förmåner gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och bonus som är lika för samtliga medarbetare.

På Bjerking är samtliga medarbetare delägare, vilket skapar en unik ”VI-känsla", hög delaktighet och stort engagemang!

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult

 


 


< Tillbaka