Pågående uppdrag
Sep 22, 2017
Controller till Lassila & Tikanoja Service ABLassila & Tikanoja Service AB (L&T) erbjuder skräddarsydda koncept inom städ och facility service likväl som inom livsmedels -och industrirengöring. Verksamheten återfinns inom bl.a. kontorsfastigheter, handel, industri och livsmedelsindustri inom både privat och offentlig sektor. Med mer än 30 års erfarenhet av servicelösningar bedriver L&T  en rikstäckande verksamhet, och med kontor i Landskrona, Linköping, Göteborg och Solna där huvudkontoret är beläget. I Sverige sysselsätter L&T runt 640 medarbetare och omsättningen under 2016 uppgick till ca 223 MSEK. Det finska moderbolaget Lassila & Tikanoja plc som har funnits sedan 1905 specialiserar sig på miljöservice samt stödservice för fastigheter och anläggningar och är en betydande leverantör för träbaserade biobränslen, återvinningsbränslen och sekundära råmaterial. L&T bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. L&T:s omsättning år 2015 var 646 miljoner euro. Bolaget har runt 8 000 anställda och över 200 000 enskilda kunder. L&T är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors.

 

Driven Business Controller sökes till bolag som har miljö, mångfald och hållbarhet i fokus

 

Vi söker en Business Controller som vill och drivs av att jobba hands-on i ett serviceföretag. L&T som växer och satsar på den svenska marknaden vilket större förvärv nyligen visar, har stabil ägare, jobbar värderingstyrt och söker yrkesskickliga personer som vill utveckla företaget vidare.

Du är ambitiös, nyfiken och vill vara nära verksamhet och affär. Rollen består bl.a. att assistera CFO vid månadsbokslut och rapportering till Finland, vara delaktig i budget- och prognosarbete, vara support till produktion vid upprättande av budget samt övriga ekonomifrågor, delta vid uppdateringar av ekonomisystem och uppdatering av ekonomiprocesser. I denna roll ingår också att kontinuerligt lämna förslag på förbättringar inom rutiner o dyl. Vi tror du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete som controller. Du är duktig på att analysera siffror, har förmåga att kommunicera ekonomi på ett lättbegripligt sätt, erfarenhet av arbete med olika ekonomisystem samt mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du trygg, stabil och ansvarsfull. Du är analytisk till ditt sinne och har förmåga att kommunicera och sammarbeta konstruktivt med andra. Vi tror även att du är van vid att arbeta självständigt och att är intresserad av det som händer bakom siffrorna.

Tjänsten är lokaliserad till Solna i Stockholm och en del resor kan förekomma. Du rapporterar till CFO (koncern) samt Administrativ chef (Sverige) och samverkar även med övriga Ekonomi-funktioner inom koncernen.

Tillsättning är omgående så skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult

  

 


< Tillbaka