Pågående uppdrag
Aug 30, 2017
Arbetsledare till Besqab UppsalaBesqab Projektutveckling AB grundades 1989 och har nu vuxit till ett börsnoterat företag med cirka 115 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Täby och är verksamt i Stockholms län och Uppsala. Sedan starten har cirka 5500 bostäder producerats. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och försäljning till kund samt förvaltning av våra vårdfastigheter. Vårt arbete präglas alltid av ett starkt personligt engagemang, oavsett om vi har köpt och förädlat fastigheter åt privata kunder eller arbetar på uppdrag av externa beställare.


Företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

 

Arbetsuppgifter

En ansvarstagande roll med breda arbetsuppgifter; Fuktkontroller, stämma av leveranser/ ha koll på leveranserna, dokumentera administrativa bitar (mallar och system finns), basmöten. Ha koll på entreprenörerna, driva teamet och projektet framåt samt hålla tidsplanen. Mycket koordination, ha koll på fältet och styra produktion. Du ansvarar för att bemanning är rätt på respektive projekt. Kunden är central för oss, mycket fokus på en bra kontakt med våra kunder. Kontor i arbetsplatsens kontorsetablering.

 

Arbetslivserfarenhet

Vi söker dig med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet från bostadsbyggande. Du har totalt ett flertal års erfarenhet av byggproduktion, och är idag arbetsledare. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men inget krav.

Du är social, strukturerad, driven och trivs i ett högt arbetstempo. Du är en problemlösare, kan momenten i produktionsprocessen och tycker om att vara ute i produktion.

Du passar in hos Besqab om du har ett öppet och ärligt sätt samt anser att samarbete med både kollegor och externa parter är vägen till framgång.


Möjligheter

Besqab är bra på att lämna ansvar och befogenheter till ansvarsfulla medarbetare. Du kommer att få möjlighet att arbeta med projekt både i egen regi och med externa CM-projekt som gör att arbetsuppgifterna kommer bli varierade. Du får möjlighet att jobba i hela processen från tidiga skeden till färdig produkt och ha kundkontakt. Rollen ger stora möjligheter till utveckling genom ett tydligt ledarskap och nära samarbete med projektledare och platschefer. Vi sitter i trevliga kontorslokaler med bra läge i Uppsala Science Park.

 

Kontakt

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

 

  

 


< Tillbaka