Pågående uppdrag
Jul 4, 2017
Entreprenadingenjör inom Projektutveckling till Besqab i UppsalaBesqab Projektutveckling AB grundades 1989 och har nu vuxit till ett företag med cirka 115 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Täby och är verksamt i Stockholms län och Uppsala. Sedan starten har cirka 5500 bostäder producerats. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och försäljning till kund samt förvaltning av våra vårdfastigheter. Vårt arbete präglas alltid av ett starkt personligt engagemang, oavsett om vi har köpt och förädlat fastigheter åt privata kunder eller arbetar på uppdrag av externa beställare. 

 

Besqab expanderar och behöver förstärka med ytterligare en entreprenadingenjör för projekten i Uppsala

 

Företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Arbetsuppgifter 

Du kommer att bistå projektledare och platschef med olika arbetsuppgifter under byggprocessen. Det innebär att arbetet kommer både vara ute i produktion och på kontoret. I arbetsuppgiften ingår även styrning av konsulter och planering. Tillsammans med projektledaren och vår kundansvarige har du även kontakter med kunder och du kommer i ditt arbete att utvecklas gentemot projektledning. Du kommer bl.a. att engagera dig i bostadsprojekten Björkallén och Vinrankan i Ultuna Trädgårdsstad. 

 

Arbetslivserfarenhet 

Vi söker i första hand dig som är byggnadsingenjör, eller har annan eftergymnasial byggutbildning, och har förståelse samt intresse för hela byggprocessen. Meriterande är en arbetslivserfarenhet på 1-2 år, och erfarenhet av arbetsuppgifter såsom projektering, upphandlingar, inköp, tidsplanering, ekonomiska prognoser och byggbeskrivningar. Vi uppskattar dessutom ett intresse för de affärsmässiga aspekterna. Andra saker vi värdesätter är god PC vana och B-körkort. 

 

Vem är du? 

Du är en lagspelare som har förmåga att kunna arbeta självständigt. Du skall vara van att vara flexibel och systematisk i ditt arbetssätt, kunna ta egna initiativ, vara affärsmässig, ifrågasättande och kunna ha flera uppgifter igång samtidigt. Din sociala kompetens är viktig då du kommer ha mycket kontakter med externa entreprenörer, leverantörer och kunder. En god portion humor, stresstålighet i pressade lägen, hög arbetskapacitet och en hög arbetsmoral är ett klart plus. 

 

Möjligheter 

Besqab är bra på att lämna ansvar och befogenheter till ansvarsfulla medarbetare. Du kommer att få möjlighet att arbeta med projekt både i egen regi och med externa CM-projekt som gör att arbetsuppgifterna kommer bli varierade. Du får möjlighet att jobba i hela processen från tidiga skeden till färdig produkt och ha kundkontakt. Rollen ger stora möjligheter till utveckling genom ett tydligt ledarskap och nära samarbete med projektledare och platschefer. Vi sitter i trevliga kontorslokaler med bra läge i Uppsala Science Park. 

 

Kontakt

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna:

  

 


< Tillbaka