Pågående uppdrag
Sep 6, 2017
Projektledare Bostadsutveckling till Besqab i UppsalaBesqab Projektutveckling AB grundades 1989 och har nu vuxit till ett företag med cirka 115 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Täby och är verksamt i Stockholms län och Uppsala. Sedan starten har cirka 5500 bostäder producerats. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och försäljning till kund samt förvaltning av våra vårdfastigheter. Vårt arbete präglas alltid av ett starkt personligt engagemang, oavsett om vi har köpt och förädlat fastigheter åt privata kunder eller arbetar på uppdrag av externa beställare. 

 

Företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Arbetsuppgifter

Vi på Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en senior projektledare.

Besqab är inne i en tillväxtfas och som ett led i detta noterades vi på NASDAQ OMX under 2014. Vi är idag ca 115 personer anställda i bolaget. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang. På Uppsalakontoret är vi 15 personer varav 6 projektledare. Vi har över 800 byggrätter i Uppsala och flera kul projekt på gång.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en senior Projektledare som kommer att arbeta med projekt inom alla våra affärsområden men främst inom bostadsbyggande.

Du kommer att ha totalansvar för bostadsprojekt där du samordnar och leder projektet från uppstart till avslut. Du rapporterar till en Affärschef.

I rollen ingår ansvar för:

-          Projektutformning i tidiga skeden

-          Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer

-          Myndighetskontakter

-          Upphandling och kalkylarbete

-          Budget och tidsplan

-          Kalkyler och ekonomisk plan för BFR

-          Försäljningsarbete

-          Information till och kontakt med kund

-          Leda projektgruppen mot uppsatta mål

 

Till din hjälp finns ett flertal stödfunktioner och verksamhetssystem inom Besqab.

Arbetslivserfarenhet

Vi söker dig med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bostadsbyggande. Som person är du drivande, ansvarstagande och bekväm i en ledande befattning. Din affärsmässighet i kombination med ditt naturliga sätt gör att du har en förmåga att skapa, behålla och utveckla bra relationer.

Vidare har du;

-          Erfarenhet av projektledning från både mindre och stora, komplexa projekt

-          God vana vid ekonomisk uppföljning och styrning

-          God förmåga att planera och dokumentera 

Din utbildningsmässiga bakgrund är troligtvis en Civilingenjörsutbildning inom Väg- och Vattenbyggnad, Lantmäteri eller Samhällsbyggnad. Alternativt en 3-årig utbildning som Högskoleingenjör. Du kan även gått den länga vägen via produktions som byggnadsarbetare och platschef.

Du passar in hos Besqab om du har ett öppet och ärligt sätt samt anser att samarbete med både kollegor och externa parter är vägen till framgång.

Möjligheter 

Besqab är bra på att lämna ansvar och befogenheter till ansvarsfulla medarbetare. Du kommer att få möjlighet att arbeta med projekt både i egen regi och med externa CM-projekt som gör att arbetsuppgifterna kommer bli varierade. Du får möjlighet att jobba i hela processen från tidiga skeden till färdig produkt och ha kundkontakt. Rollen ger stora möjligheter till utveckling genom ett tydligt ledarskap och nära samarbete med projektledare och platschefer. Vi sitter i trevliga kontorslokaler med bra läge i Uppsala Science Park.

Kontakt

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten

 

 

   


< Tillbaka