Pågående uppdrag
Jun 26, 2017
Acal BFi söker nu en teknisk säljingenjör med erfarenhet av RF-komponenterAcal BFi söker nu en teknisk säljare med erfarenhet av RF-komponenter

Acal BFi är en branschledande elektronikdistributör som jobbar med högteknologiska lösningar och teknikkompetens inom kommunikation, elektronik, RF och fotonik. Acal BFi arbetar med världsledande leverantörer och fungerar som teknisk partner för att lösa konstruktionsutmaningar. Acal BFi bedriver försäljning i hela Norden med kontor i Uppsala, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Acals BFi’s kunder är industriföretag med högteknologisk verksamhet där vi är en etablerad OEM-leverantör. Läs mer om ACAL BFI Nordic AB på www.acalbfi.com/se 

Acal BFi är nu i ett expansivt skede och söker därför en teknisk säljare som kan hjälpa företaget att möta den växande marknaden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en teknisk säljare som kommer att erbjuda våra kunder avancerade tekniska produkter från ledande globala leverantörer. Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av analog elektronik inom följande produktområden: RF-komponenter, kristaller och oscillatorer samt fiberoptiska komponenter. Som en del av vårt team av tekniska säljare kommer du att vägleda våra kunder genom utvecklingsprocess, produktval samt teknikintegration.

Du kommer att arbeta med att bibehålla, stärka och utveckla redan befintliga kundrelationer, samt utveckla nya kunder. Du kommer att ha en business pipeline att utgå ifrån och kan även addera prospekt till din egna kundbas.

I arbetet förekommer regelbundet resande inom Sverige och Danmark. 

Kvalifikationer

Du är en självgående person med stort teknikintresse och som har ett starkt driv och en försäljningsorienterad attityd. Vi förväntar oss att du har god kunskap och erfarenhet av RF-komponenter och oscillatorer på teknisk nivå, och där erfarenhet av fiberoptik är meriterande. Du är kvalitetsmedveten och har en god förståelse för kundvård. Vidare måste du ha en god kommunikativ förmåga och behärska både det svenska och engelska språket då du kommer att bearbeta både den svenska och danska marknaden.
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning mot elektronikkonstruktion eller annan bakgrund med teknisk inriktning. Vi värderar också kunskaper inom RF-komponenter, oscillatorer och fiberoptik som på annat sätt förvärvats. Du har med fördel en bakgrund inom teknisk försäljning B2B och erfarenhet av elektronikbranschen.

ACAL erbjuder dig

Du kommer jobba i ett tryggt företag som är marknadsledande inom sin bransch i en marknad med god tillväxt. Du kommer att få jobba i ett nära, sammanhållet och motiverat team som står för en stor del av den nordiska omsättningen. Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med ett bra säljstöd och support och där du får planera och strukturera din vardag. Som en stärkande del av vårt team kommer du få möjlighet att vara med och driva bolagets fortsatta tillväxt. Du kommer arbeta med spännande kunder i teknikens framkant och marknadsledande leverantörer och produkter. Du får fast lön och med möjlighet till bonus.

Du kommer vara stationerad på något av våra kontor i Stockholm, Uppsala eller vid behov på närliggande ort.

 

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult

 

 

 


< Tillbaka