Pågående uppdrag
Jun 26, 2017
Driven systemtekniker till nWise i UppsalanWise är en världsledande leverantör av kommunikationslösningar som sätter människan i centrum. nWise är en komplett leverantör av video-och texttelefoner, myMMX®, anpassade för äldre, döva, människor med nedsatt hörsel och dövblindhet.  nWise ledstjärna är ”Alla ska alltid kunna kommunicera” och visionen är att kunna ge alla människor tillgång till verktyg och tjänster som gör dem tillgängliga på sina egna villkor och som gör samhället, vården och omvärlden tillgänglig för alla. Just nu är nWise inne i en expansiv fas där de etablerar sig inom nya områden samt på nya marknader runt om i världen. nWise är ett företag med en tydlig vilja och vision om att kunna bidra till samhälls-förändringar och nya möjligheter för enskilda.

Vill du jobba i ett innovativt företag inom ett område som gör stor skillnad i människors vardag? Då kommer du att trivas hos nWise!

Rollbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en drifts och support-organisation i världsklass. Som en del av vårt drifts- och supportteam kommer du att arbeta med olika typer av uppgifter. Några exempel är administration av Linux på egen hårdvara och i virtualiserade miljöer; konfiguration av switchar och brandväggar; testning, installation och support av server- och klient-mjukvara. Du får gärna ha erfarenhet av en eller flera av ovanstående punkter, men viktigast är att du vill jobba brett med olika saker, kontinuerligt lära dig nya saker och ta ansvar för att våra kunder får en så väl fungerande leverans som möjligt – inte minst genom ett trevligt bemötande när du ibland har direktkontakt med både driftstekniker och slutanvändare.

Du kommer att ha både stor frihet och möjlighet att påverka hur nWise drift och support ska utvecklas framåt. Vi arbetar nära våra interna beställare och kunder, så det du gör har betydelse för många individers möjlighet att kommunicera i vardagen.

Bakgrund och personliga egenskaper

  • Du har erfarenhet av administration av Linux-servrar, gärna CentOS
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av virtualisering med VMware
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av databasadministration av PostgreSQL
  • Du har en förståelse för nätverk och brandväggar, gärna med erfarenhet av Cisco och/eller InGate
  • Du är bekväm med att prata med kunder – både i form av 2nd line teknisk support och slutanvändarsupport
  • Du är intresserad av att vara med och testa och felsöka mjukvara
  • Du är bekväm med att arbeta med olika arbetsuppgifter i en liten grupp där du får stort ansvar

Kontakt

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult


 


< Tillbaka