Pågående uppdrag
Jun 26, 2017
Klientutvecklare till nWise i UppsalanWise är en världsledande leverantör av kommunikationslösningar som sätter människan i centrum. nWise är en komplett leverantör av video-och texttelefoner, myMMX®, anpassade för äldre, döva, människor med nedsatt hörsel och dövblindhet.  nWise ledstjärna är ”Alla ska alltid kunna kommunicera” och visionen är att kunna ge alla människor tillgång till verktyg och tjänster som gör dem tillgängliga på sina egna villkor och som gör samhället, vården och omvärlden tillgänglig för alla. Just nu är nWise inne i en expansiv fas där de etablerar sig inom nya områden samt på nya marknader runt om i världen. nWise är ett företag med en tydlig vilja och vision om att kunna bidra till samhälls-förändringar och nya möjligheter för enskilda.

Vill du jobba i ett innovativt företag inom ett område som gör stor skillnad i människors vardag? Då kommer du att trivas hos nWise!

Rollbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att utveckla fantastisk slutanvändarmjukvara. Du är en van klientutvecklare, gärna med erfarenhet från flera olika teknikstackar och driftsmiljöer. Extra värdefullt är om du är riktigt bra på utveckling av Windows-applikationer med C# som grund. Har du dessutom erfarenhet och/eller intresse av utveckling av mobilklienter, kanske med Xamarin som teknik, så är det ytterligare en bonus.

På nWise kommer du att arbeta i en mindre utvecklingsgrupp som har ansvar för både nyutveckling och förvaltning av en stor familj produkter byggda med olika teknik. Det innebär att alla hjälper till att nå gruppens mål och ingen jobbar enbart med en enda teknik. Därför måste du för att trivas vara intresserad av systemutveckling i ett bredare perspektiv, för att kunna hjälpa till där det behövs, när det behövs. Dagens PC-klienter är baserade på Java med vissa delar C++, men vi går mot att fokusera på C# för framtida versioner. Du kommer att bli en nyckelperson i att hjälpa oss ta steget mot modernare klientapplikationer. Det finns också Android- och iOS-klienter idag, men även här tittar på vi på olika alternativa vägar för framtiden – som t.ex. Xamarin.

Du kommer att ha både stor frihet och möjlighet att påverka hur våra applikationer ska utvecklas framåt. Vi arbetar nära både våra interna beställare och kunder, och det du bygger kommer att användas av många som har verklig nytta av nWise produkter för att kommunicera i sin vardag.

Bakgrund och personliga egenskaper

  • Du har erfarenhet av utveckling av klientapplikationer, gärna byggda med både C# och Java
  • Du är driven och brinner för att hjälpa användare få en så bra användarupplevelse som möjligt
  • Du är bekväm med att arbeta i en liten grupp där du får stort ansvar och möjlighet att vidareutvecklas
  • Du triggas av att arbeta med idéer och synpunkter från riktiga användare i en lättrörlig miljö
  • Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av andra former av utveckling också (mobilutveckling, C/C++, UCD eller annat)
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av applikationer för ljud- och/eller video-samtal

 

Kontakt

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult

 


 


< Tillbaka