Nyheter
Jun 14, 2017
Ekonomiansvarig till Svenssons KrogarSvenssons krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991. Vi skapar restaurangupplevelser i attraktiva miljöer som t ex Saluhallen, Alvar Aalto-huset i Luthagen och i det anrika stationshuset på Uppsala central. Koncernen som består av ett antal restauranger i centrala Uppsala: Hyllan, Jay Fu och Åkanten i Saluhallen, Bowlaget, Aaltos, Frenchi och samt Stationen med restaurang Paris, Rom Café och London Bar.

Man har idag ca 100 heltidsanställda och omsätter över 120 Mkr.

Nu söker man en ny effektiv, analytisk och noggrann ekonomi & redovisningsansvarig

I rollen som Ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar för redovisning och bokföring. Du jobbar med och hanterar, bokföring, moms, skatter och deklarationer samt redovisning fram till bokslut. Det är en fördel om du jobbat med koncern och projektredovisning och har erfarenhet av löner. Du bör var bra på excell och det är en fördel om du jobbat med Hogia.  Tjänsten innebär även att bistå VD med rapporter och en del controlling.

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom ekonomi. Har jobbat självständigt med redovisning under ett par år och har god förståelse för hur de olika delarna inom ekonomi påverkar varandra. Du är självgående, trygg i dig själv och din yrkesroll, tar ansvar för din uppgift men är samtidigt nyfiken och vill jobba med förbättringar.

 I denna rekrytering samarbetar vi med Capto HR. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan så snart som möjligt på nedanstående länk.

 

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten


< Tillbaka