Pågående uppdrag
Apr 10, 2017
Säljare till nWise i UppsalanWise är en världsledande leverantör av kommunikationslösningar som sätter människan i centrum. nWise ledstjärna är ”Alla ska alltid kunna kommunicera” och visionen är att kunna ge alla människor tillgång till verktyg och tjänster som gör dem tillgängliga på sina egna villkor och som gör samhället, vården och omvärlden tillgänglig för alla. Just nu är nWise inne i en expansiv fas där de etablerar sig inom nya områden samt på nya marknader runt om i världen. nWise är ett företag med tydliga värderingar och en tydlig vilja och vision om att kunna bidra till samhällsförändringar och nya möjligheter för enskilda personer.

 

Vill du jobba i ett innovativt företag inom ett område som gör stor skillnad i människors vardag? Då kommer du att trivas hos nWise!

 

Rollbeskrivning

Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för befintliga likväl som potentiella kunder. Det innebär att du har ansvar för hela säljcykeln, från prospektering av potentiella kunder till att se till att återförsäljare och samarbetspartners levererar önskat resultat. Vi söker dig med ett intresse för att sälja internationellt och resor ingår också som en del i din tjänst. Vidare är du duktig på att förstå dina kunders behov och kan översätta dessa till väl fungerande och lönsamma lösningar.

 

Bakgrund

  • Du har arbetat med komplex försäljning i flera år
  • Du har ett intresse för teknik och vill gärna lära dig mer om nya produkter
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift på en professionell nivå
  • Det är meriterande om du tidigare har sålt internationellt
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet upphandlingar
  • Det är meriterande om du har arbetat med kommunikations- eller videolösningar
  • Det bör inneha en relevant utbildning från Universitet eller Högskola
  • Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande

 

Personliga egenskaper

Du är genuint intresserad av försäljning och av att skapa nya affärer. Du har ett tydligt affärstänk som du vill dela med dig av och du kommer med innovativa lösningar på kundernas önskemål. Du tar gärna ansvar och initiativ samt gillar att skapa nätverk som håller över tid. Du är givetvis en strukturerad person samt att du är nyfiken på ny teknik och att lära dig nya produkter.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet. För att lyckas i rollen så tror vi att du är relationsskapande och resultatorienterad. En viktig del i din roll blir att förmedla information till olika motparter så vi ser gärna att du är en van kommunikatör som på ett professionellt och inspirerande sätt presenterar nWise tjänster.

 

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult

 

 


< Tillbaka