Pågående uppdrag
Jul 6, 2017
Ytterligare en erfaren Projektledare till Logiwaste i Upplands Väsby!Logiwaste’s affärsidé är att erbjuda tjänster och produkter för en miljö- och kostnadseffektiv automatiserad rörtransport av avfall och tvätt med hjälp av stationära sopsugsanläggningar samt att tillhandahålla näraliggande tjänster som drift, service och underhåll. Kunderna är ex. bostadsområden, sjukhus eller offentliga miljöer. Logiwaste söker medarbetare som har förmågan och som vill vara med och utvecklas i ett dynamiskt företag i kraftig tillväxt. Idag har företaget tolv anställda och omsättningen är cirka 50 miljoner på den nordiska marknaden. Logiwaste kommer att fortsätta växa på både den nordiska marknaden men även expandera internationellt. Företaget är beläget i Upplands Väsby, läs mer på http://www.logiwaste.se/

 

Nu söker Logiwaste en erfaren Projektledare

 

Logiwaste går nu in i en mycket expansiv fas där de rekryterar till ett antal nyckelpositioner. De behöver därför komplettera sin organisation med en projektledare. Logiwaste söker en person som är initiativrik och erfaren i att arbeta som projektledare.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare kommer du att arbeta med hela Logiwastes utbud. Du kommer att arbeta med både stora och små projekt där du ansvarar för projektets kvalitet, ekonomi samt att du ser till att uppsatta tidsplaner följs. I dina uppgifter ligger också att arbeta med resursplanering, uppföljning och rapportering av projektens framåtskridande. Det mesta arbetet kommer att utföras i Skandinavien men du kommer också att vara stöd till partners utanför Skandinavien.

 

Bakgrund
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av projektledning/projektering gärna inom bygg, mekanik, industrinära el eller liknande. Önskvärt om du är civilingenjör alternativ att du är högskoleingenjör inom byggteknik. Ett intresse för detaljer och ett välutvecklat tekniskt sunt förnuft är nödvändigt. Din erfarenhet av projektledning kanske även sträcker sig till att du genomfört projekt i internationell miljö. Som person är du engagerad, initiativrik, driven och noggrann samt har en god kommunikationsförmåga.

 

Kontakt
Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult 

 

 


< Tillbaka