Pågående uppdrag
Oct 12, 2017
Erfaren Mätningstekniker till JM StockholmJM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. JM omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 300 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

 

JM behöver ytterligare förstärkning till sin organisation i Stockholm och söker nu en erfaren Mätningstekniker.

 

Arbetsuppgifter

Som mätningstekniker har du din tillhörighet i en region och du ingår i arbetsledningen ute på ett av JM’s projekt. Du kommer arbeta med utsättning, höjdsättning, inmätning, lägeskontroller samt tolkning och granskning av handlingar. Du har även möjlighet att delta i arbetsberedningar och komma med synpunkter på produktionstekniska lösningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från mätning och utsättning inom husbyggnad. Som person har du ett starkt engagemang och eget driv, du är ansvarstagande och noggrann. Du ska trivas med att arbeta i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt.

 

JM erbjuder dig

JM kan erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en öppen organisation med korta beslutsvägar, som just nu är inne i en spännande utvecklingsprocess. JM har under de senaste åren haft branschens nöjdaste kunder och de har också vunnit pris för sitt arbete med att strukturera sin produkt.

 

Kontakt

Urvalet sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult

 

 


< Tillbaka